کلینیک تخصصی کاشت مو در تهران

دکتر خسرویانی بهترین دکتر کاشت مو با بیش از 15 سال سابقه

کلینیک تخصصی کاشت مو در تهران

دکتر خسرویانی بهترین دکتر کاشت مو با بیش از 15 سال سابقه

کلینیک تخصصی کاشت مو دکتر خسرویانی در تهران، با بیش از 15 سال تجربه در این زمینه کلیه خدمات کاشت مو، کاشت ابرو و کاشت ریش را با ضمانت نامه کتبی انجام می دهد.

بایگانی

۱۵ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کاشت مو بدون بانک مو :

همانطور که در مقالات گذشته گفته شد افرادی که دچار طاسی یا کم مویی هستند به سراغ کاشت مو می روند اما لازمه یک کاشت موی طبیعی داشتن بانک مو مناسب و با کیفیت جهت برداشت گرافت های مو برای کاشت است. اما سؤالی که ممکنه پیش بیاد این است که افرادی که فاقد بانک مو هستند چطور کاشت مو انجام می دهند؟

روش های مختلفی جهت کاشت مو بدون بانک مو وجود دارد که در آنها یا از الیاف مصنوعی و یا از موهای طبیعی استفاده می شود. بیشتر این متدها روش های ترمیم مو هستند و تنها یک روش برای کاشت مو بدون بانک مو وجود دارد که در ادامه تمامی این روش ها را شرح می دهیم.

کاشت مو بدون بانک مو

روش های کاشت مو بدون بانک مو :

ترمیم مو به روش HRT :

روش HRT درواقع یک روش ترمیم مو است نه کاشت مو؛ در این روش کاشت موی طبیعی صورت نمی گیرد بلکه ابتدا ناحیه‌ ای از پوست سر که نیاز به کاشت دارد لایه‌ برداری می شود و سپس یک لایه شبیه سازی شده از پوست سر انسان تهیه می گردد و موهایی که هم جنس و هم رنگ با موی سر فرد است بر روی این پوسته تعبیه می شود ولی فولیکول زنده ای ندارد زیرا مصنوعی هستند. سپس این پوسته توسط یک چسب گیاهی که کاملاً محکم بوده و هیچگونه عارضه و حساسیتی ندارد بر روی سر فرد قرار می گیرد.

این روش هزینه بالایی دارد و ظاهر طبیعی ندارد و شبیه به کلاه گیس است با این تفاوت که دیگر نگرانی هایی از بابت جابجایی یا افتادن نگهانی آن نخواهید داشت. این روش تنها برای افرادی که بانک موی مناسبی برای انجام کاشت موی طبیعی ندارند می تواند روش مناسبی باشد و نمی تواند جایگزین کاشت موی طبیعی باشد.

ترمیم مو با استفاده از الیاف نانو :

این روش به تازگی در اروپا مورد تأیید قرار گرفته است. در این روش از الیاف ساخته شده با تکنولوژی نانو و کاملاً استریل استفاده می شود . مناسب افرادی است که بانک مو ضعیفی دارند یا نمی خواهند برای کاشت مو، موهای خود را کوتاه کنند. این الیاف می توانند با توجه به رنگ و حالت موی فرد ساخته شوند.

در این روش نوین کاشت مو، تارهای مو با ابزار بسیار ظریفی زیر پوست قرار می گیرند و شکل و ظاهری شبیه به موهای خود فرد خواهند داشت. این روش سرپایی انجام می شود و بدون درد و خونریزی است و هیچگونه حساسیتی برای فرد ایجاد نمی کند. دوام این الیاف 10 سال است و براحتی قابل برداشت هستند.

کاشت مو به روش BHT :

تنها روش متداول کاشت مو بدون بانک مو یا با بانک موی ضعیف کاشت مو به روش BHT می باشد. در این روش بدلیل نبود بانک مو در پشت سر جهت کاشت از موهای بدن فرد برای کاشت مو استفاده می شود. این موها می توانند از هر جایی از بدن مثل سینه، کمر، ران، ناحیه شرمگاهی و .... به وسیله پانچ برداشت شوند.

این روش کاملاً شبیه به کاشت مو به روش FIT است با این تفاوت که بجای استفاده از موهای سر از موهای بدن استفاده می شود. برای انجام این نوع کاشت مو، پزشک باید مهارت کافی داشته باشد و نتیجه بخش بودن آن به عوامل مختلفی همچون استخراج اهدا کننده مناسب، شکافت واحد فولیکولی مناسب، پیوند هیدراتاسیون مناسب و ذخیره سازی، ایجاد محل دریافت مناسب با استفاده از زاویه مناسب، جهت و تنظیم، طراحی خط مو طبیعی و .... بستگی دارد.

 برای مشاهده نمونه کارهای کاشت مو در تهران می توانید به سایت دکتر خسرویانی مراجعه نمائید.

کاشت مو بدون بانک مو

لینک های مرتبط :
کاشت مو به روش FUE | هزینه کاشت مو کاشت مو به روش SuperFUE | کاشت مو به روش ترکیبی |  کاشت مو به روش PRP | کاشت ریش و سبیل کاشت مو به روش FUT

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

کاشت مو نیو گرافت :

بسیاری از افرادی که دچار ریزش موی شدید شده اند برای رفع کم پشتی موی خود به کاشت مو رجوع می کنند. کاشت مو روش های مختلفی دارد از جمله : کاشت مو به روش FUT ، کاشت مو به روش FIT ، کاشت مو به روش FUE ، کاشت مو به روش SUT ، کاشت مو به روش SuperFUE ، کاشت مو به روش ترکیبی ، کاشت مو به روش PRP ، کاشت مو به روش BHT  و....

یکی از جدید ترین روش های کاشت مو نیو گرافت است که متد متفاوتی در بین دیگر روش های کاشت مو دارد و می تواند به طور قابل توجهی افراد را به نتیجه دلخواه برساند. در واقع در این روش تمام واحدهای فولیکولی در منطقه اهداء کننده که پشت سر است شناسایی می شوند و فولیکول های مورد نیاز پیوند به کمک الگوریتم تصادفی بخشی از واحد های فولیکولی را انتخاب و برداشت می کند.

کاشت مو نیو گرافت

روش انجام کاشت مو نیو گرافت :

این روش با یک دستگاه ربات توسعه یافته انجام می شود به این صورت که ربات دارای یک رابط کامپیوتری، بازو و صندلی ارگونومیک است. بر روی بازوی روباتیک چند دوربین قرار داده شده که ناحیه اهداء کننده را به پزشک نمایش می دهد. سپس با استفاده از همین دوربین ها تمامی واحدهای فولیکولی در منطقه مورد نظر شناسایی شده و پیوندها با استفاده از الگوریتمی تصادفی بخشی از واحدهای فولیکولی موجود را انتخاب می کنند. بازوی رباتی دارای سیستم سوزن دو بشکه ای است که هر سوزن کار مخصوص به خود را دارد. درحالی که سوزن اول به عمق اپیدرم وارد می شود، سوزن دوم هسته پیوندی را بیرون می کشد. یک جنبه حیاتی در جایگزینی موها، حفظ پیوندهایی است که از بدن خارج شدند تا پیوند زده شوند. در کاشت مو نیو گرافت فولیکول ها سالم و بدون آسیب حاصل خواهند شد. پیوند فولیکول های سالم و قوی باعث می شود تا پیوندی موفق داشته باشیم، در نتیجه موهای قوی و پرپشت در چندین ماه در نواحی  ریزش کرده رشد خواهند کرد.

مزایای کاشت مو به روش نیو گرافت :

  • عدم ایجاد زخم بزرگ به هنگام فولیکول های بانک مو
  • عدم دفن فولیکول های پیوندی
  • عدم کم پشتی ناحیه اهداء کننده پشت سر
  • عدم آسیب به بانک موی پشت سر
  • به دست آوردن فولیکول هایی سالم و قوی

کاشت مو نیو گرافت

معایب کاشت مو به روش نیو گرافت :

  • ممکن است پزشکان در برداشت موهای فر با مشکل مواجه شوند در واقع سوزن ها نمی توانند انحنایی که در فولیکول های مو وجود دارد را در نظر بگیرند. در نتیجه زخم هایی ایجاد می شود که کم رنگ یا پر رنگ می باشد.
  • زخم ها ممکن است بزرگتر از پانچ اصلی باشند.
  • همچنین ممکن است پیوندهای دفن شده رخ دهد.
  • با برداشت های پی در پی، ممکن است در ناحیه اهدا کننده کم پشتی ایجاد شود که ممکن است آشکار باشد.
  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

گرافت مو چیست؟

به واحد شمارش موی جا به جا شده در پیوند مو گرافت مو گفته می شود.هر گرافت مو شامل یک تا چهار تار مو همراه با پیاز موها، مقداری بافت پیوندی، عضله ارکتور پیلای، غدد سبابه و یک شبکه عروقی عصبی است. اگر از نزدیک با دقت به موهای پشت و جلو نگاه کنید متوجه خواهید شد که برخی از آنها به صورت تک شاخه برخی به صورت دو شاخه، برخی سه شاخه و تعدادی نیز چهار شاخه هستند به هر یک از این دسته های یک تا چهار تایی گرافت مو گفته می شود در واقع گرافت مو همان دسته های یک تا چهار تایی از پیاز مو است که با روش های کاشت مو از روی پوست سر برداشته می شوند و به نواحی خالی از مو پیوند زده می شود.

برای به دست آوردن تعداد تارهای پیوند زده شده در سر، از آنجایی که گرافت های مو در دسته های یک تا چهار تایی پیوند زده می شوند بنابراین می توان تعداد کل تار های موی پیوند زده شده آنها را در اعداد 2/3 تا 2/4 ضرب نمود و این تعداد را به دست آورد.

تعداد این گرافت ها در هر بیمار متفاوت است و با توجه به وضعیت ریزش موی بیمار و ناحیه خالی از مو در وی به دست می آید و هرچه بیمار دچار طاسی وسیع تری شده باشد به گرافت های بیشتری جهت پیوند نیازمند خواهد بود.

گرافت مو

نکاتی که باید در برداشت گرافت مو به آن دقت کرد شامل موارد زیر هستند :

 کیفیت گرافت های برداشته شده نقش بسیار زیادی در موفقیت کاشت مو خواهد داشت و باید از تار موهای قوی جهت کاشت استفاده شود.

در انتخاب روشی که برای کاشت مو برمی گزینید نیز باید دقت کافی داشت تا گرافت ها در سلامت کامل بعد از کاشت بتواند با سرعت مناسب بعد از کاشت مراحل تکامل چرخه ی رشد خود را طی کنند.

نکته ی قابل توجه دیگر چگونگی توزیع این گرافت ها در نواحی خالی سر و ایجاد خط رویشی طبیعیست چرا که این امر در خوب به نظر رسیدن و طبیعی جلوه دادن موی سر بسیار اثر گذار است و نیازمند مراجعه به یک پزشک ماهر و باتجربه است.

گرافت مو

بانک مو چیست؟

به نواری به ارتفاع 1 سانتی مترو عرض 25 سانتی متر که در عملیات کاشت مو با توجه به نوع روش پیوند مو توسط پزشک متخصص از قسمت پشت سر یا ناحیه ای از بدن برداشته می شود بانک مو گفته می شود. تارهای مویی این بخش دائمی هستند و احتمال ریزش آن بسیار کم است. بانک موی هر فرد متعلق به خود اوست و نمی توان برای این کار از موهای دیگران استفاده کرد و به همین دلیل نیاز به نگهداری و مراقبت های درمانی ندارد و همچنین این امر باعث می شود که دیگر بدن واکنش منفی نسبت به عضو پیوندی نشان ندهد. پس از برداشت بانک مو که معمولاً هم برداشت تارهای قوی تر از ناحیه ی پشت سر است این قسمت از سر بخیه زده می شود و به دلیل اینکه خط بخیه کاشت مو در زیر موهای کاشته شده قرار می گیرند از دید محو می شوند و به مرور زمان بهبود می یابند.

فولیکول مو چیست؟

فولیکول مو یک دستگاه پوستی در پستانداران است که وظیفه تولید مو را برعهده دارد در واقع این بخش یکی از بخش های مهم پوست بدن انسان و حیوانات است که یک شکل لوله ای مانند دارد که موها در آن ریشه دوانده و به مرور بلند و بلند تر می شوند و سرانجام از پوست سر بیرون میزنند.

فولیکول ها نقش بسیار مهمی در رشد و شکل موها دارند و در واقع افراد با نژاد های مختلف و همچنین انواع موهای مختلف اعم از موی بلوند، مشکی، صاف، مجعد و... دارای فولیکول های موی متفاوتی هستند.

فولیکول مو

اجزای سازنده فولیکول مو :

  • پاپیلا: در بیس هر فولیکول ساختاری وجود دارد که به آن پاپیلا گفته می شود که دارای بافت مویرگی است.
  • فیبر مو: از کوتیکول، کورتکس و مدولا تشکیل می شود.
  • غلاف ریشه: خود شامل غلاف داخلی و غلاف بیرونی است.
  • برآمدگی: سلول های بنیادی مولد رشد مو در این قسمت قرار گرفته و در محل اتصال به ماهیچه قرار دارند.

چرخه رشد فولیکول مو :

رشد موها در سه مرحله انجام می پذیرد که عبارت اند از :

  • آناژن: در این مرحله موها رشد کرده و به آرامی بلند می شوند.
  • کاتاژن: در این مرحله رشد موها متوقف می شود و موی قدیمی خود را برای افتادن و جایگزین شدن با موی جدید آماده می کند.
  • تلوژن: در این مرحله نیز موهای قدیمی شروع به ریزش می کنند. این مرحله به مرحله ریزش معروف است.

کلینیک کاشت مو

لینک های مرتبط :
کاشت مو به روش FUE | هزینه کاشت مو کاشت مو به روش SuperFUE | کاشت مو به روش ترکیبی |  کاشت مو به روش PRP | کاشت مو به روش FIT | کاشت ریش و سبیل کاشت مو به روش FUT

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

کاشت مو به روش FUE :

کاشت مو به روش FUE مدل پیشرفته تر کاشت مو به روش FIT است که در آن فولیکول‌ ها یا واحد های مو که به آنها FUG نیز گفته می شود به وسیله پانچ های مخصوص از ناحیه اهدا کننده به‌ صورت گروهی یا تک‌ تک از ناحیه اهدا کننده برداشته می‌ شوند و در مناطقی که مو ندارد، کاشته می‌ شوند. این روش در حقیقت بدون جراحی انجام می شود و چند جلسه به طول می‌ انجامد و در هر جلسه میانگین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ فولیکول مو از پشت سر برداشته و در نواحی مورد نظر کاشته می‌ شود. در این روش کاشت مو هیچگونه جای زخم و خط بخیه کاشت مو باقی نمی ماند و به همین جهت برای افرادی که می خواهند موهای بسیار کوتاه داشته باشند بسیار مناسب است. در ادامه به مزایا و معایب کاشت مو به روش FUE می پردازیم.

کاشت مو به روش FUE

مزایا و معایب کاشت مو به روش FUE :

از مزایا و معایب کاشت مو به روش FUE می توان به موارد زیر اشاره کرد :

مزایا :

  • نتایج کاملاً طبیعی خواهد بود.
  • محل برداشت مو غیر قابل رؤیت است.
  • بیشترین تراکم ممکن را ایجاد می کند.
  • عدم باقی ماندن اسکار بر روی سر
  • مناسب بودن جهت کاشت مو در نواحی با وسعت کم
  • روشی کمتر تهاجمی نسبت به دیگر روش های کاشت مو است.
  • روشی بدون جراحی، درد، خونریزی و عوارض جانبی است.
  • بیهوشی ندارد و فقط از بیحسی موضعی استفاده می شود.
  • نیازی به برش زدن وجود ندارد و در نتیجه نیازی به بخیه زدن نیست.
  • زمان استراحت کوتاه مدت و سریع تر از دیگر روش های کاشت مو است.
  • میزان رشد مو را تا سه برابر بیشتر از روش های قدیمی پیوند فراهم می کند.
  • دوران نقاهت نداشته و می توان یک روز پس از عمل کاشت مو به فعالیت های روزمره بازگشت.
  • چون واحد های فولیکولی برداشته می شود خراش های ریزی ایجاد می شود که سریعاً خوب می شوند.

 معایب :

  • نیاز به کوتاهی تمام موهای سر
  • مناسب برای نواحی کوچکی از سر
  • نیاز به زمان بیشتر جهت استخراج تعداد فولیکول های مورد نیاز
  • نیاز به چندین ساعت یا چند جلسه برای انجام مراحل کاشت مو
  • انجام این روش برای افراد با موهای فر و مجعد بسیار مشکل است.
  • احتمال قطع شدگی و آسیب رسیدن به گرافت ها (خشک شدن گرافت ها)
  • مهارت های خاصی برای برداشت گرافت ها به روش FUE نیاز است و جراح باید توانایی انتخاب پانچ مناسب، پیدا کردن عمق صحیح و نیز تنظیم پانچ بر اساس تغییرات جهت مو را داشته باشد.

در انتها باید گفت افرادی که استفاده از این روش به تنهایی برای آنها مناسب نیست می توانند از کاشت مو به روش ترکیبی استفاده کنند که در آن از ترکیب دو متد کاشت مو به روش FUE و کاشت مو به روش FUT استفاده می شود.

برای مشاهده نمونه کارهای کاشت مو در تهران می توانید به سایت دکتر خسرویانی مراجعه نمائید.

مزایا و معایب کاشت مو به روش FUE

لینک های مرتبط :
کاشت موی طبیعی کاشت مو به روش FUG | هزینه کاشت مو کاشت مو به روش SuperFUE |  کاشت مو به روش SUT | کاشت مو به روش PRP

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

کاشت مو به روش FUE :

کاشت مو به روش FUE یک روش ترمیم مو است که بسیار مشابه کاشت مو به روش FIT است اما جدید تر از آن است. به روش FUE استخراج فولیکولی مو نیز گفته می شود. این روش کاشت مو یک روش بدون جراحی است زیرا برخلاف سایر روش ها که از یک چاقوی جراحی برای خارج کردن بافت از پشت سر استفاده می کنند، در روش FUE هیچ برشی بر روی پوست سر زده نمی شود بلکه فولیکول ها یا همان ریشه های مو به شکل خطی بسیار نازک برداشت می شوند. مزیت این نوع برداشت مو این است که دیگر بخیه ای روی سر زده نمی شود و در نتیجه هیچ جای اسکاری باقی نخواهد ماند و دیگر نگرانی درخصوص از بین بردن جای بخیه کاشت مو وجود نخواهد داشت.

کاشت مو به روش FUE

چگونگی انجام کاشت مو به روش FUE :

همانطور که گفتیم این روش بدون جراحی است در نتیجه بیمار برای عمل بیهوش نمی شود بلکه فقط از بی حسی موضعی برای آن استفاده می شود. سپس پزشک از ابزار مخصوصی جهت خارج کردن فولیکول های موی طبیعی از پشت سر به صورت مجزا با ایجاد برش اطراف فولیکول ها استفاده می کند. پس از آن در خط رویشی که توسط متخصص طراحی شده، با استفاده از تیغ ها و سوزن های بسیار کوچک، حفره های بسیار ریزی جهت کاشت مو ایجاد می شود و فولیکول ها به ناحیه مورد نظر در پوست سر منتقل می شوند. کاشت مو با استفاده از میکروسکوپ های سه بعدی بسیار قوی انجام می شود که موها را با دسته های ۱ تا ۴ تایی مانند موی طبیعی می کارد.

روش FUE خطر و عوارض بسیار کمی دارد و بیمار می تواند بهبودی خود را در کمترین زمان ممکن بدست آورد. موها بعد از کاشت کاملاً زنده و قابل رشد می باشند و ریزش پیدا نمی کنند و از آنجایی که خط بخیه کاشت مو وجود ندارد می توانید مدل موهای کوتاه تر داشته باشید و یا حتی موهای سر خود را بتراشید.

کاشت مو به روش FUE

وضعیت موها بعد از کاشت مو به روش FUE :

چند روز ابتدایی بعد از کاشت، موها شروع به رشد می کنند و بلند می شوند اما پس از یک ماه موها وارد فاز استراحت شده و می ریزند. اما نگزان نباشید زیرا پس از دو ماه از کاشت مو دوباره موهای کاشته شده به تدریج شروع به رشد خواهند کرد و این پروسه ممکن است شش تا هشت ماه به طول انجامد.

کاشت مو به روش FUE

کاشت ریش و کاشت ابرو با استفاه از روش FUE :

بسیاری از افراد سوال می کنند که آیا روش FUE برای کاشت ریش و کاشت ابرو نیز مناسب است. باید گفت از آنجایی که کاشت ریش و ابرو به ظرافت زیادی نیاز دارد درنتیجه برای انجام آنها باید از تکنیک‌ هایی استفاده کرد که خطایی نداشته باشند و همچنین خواب و زاویه ابرو و ریش در آن روش ها بسیار طبیعی باشد، بنابراین کاشت مو به روش FUE و کاشت مو به روش SUT می توانند جزء بهترین تکنیک‌ های کاشت ریش و سبیل و کاشت ابرو باشند.

برای مشاهده نمونه کارهای کاشت مو در تهران می توانید به سایت دکتر خسرویانی مراجعه نمائید.

کاشت مو به روش FUE

لینک های مرتبط :
کاشت مو به روش FUG | هزینه کاشت مو کاشت مو به روش SuperFUE | کاشت مو به روش ترکیبی | کاشت مو به روش PRP

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

خط بخیه در کاشت مو :

یکی از سوالاتی که ذهن افرادی را که خواهان انجام کاشت مو هستند را درگیر می کند این است که آیا خط بخیه کاشت مو ماندگار است یا نه ؟

در گذشته با انجام روش های سنتی اصولاً خط بخیه بعد از انجام کاشت مو باقی می ماند یعنی در واقع امکان نداشت که نتایج عمل بدون باقی ماندن جای بخیه باشد اما خوشبختانه امروزه دیگر اینطور نیست و با استفاده از برخی از روش های جدید، دیگر عوارضی مانند خط بخیه در سر باقی نمی ماند.

البته باید گفت که باقی ماندن جای بخیه کاشت مو بر روی پوست سر بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله نوع تکنیکی که برای برداشت مو از بانک مو استفاده می شود، تعداد موهای برداشت شده، میزان عرض نوار برداشته شده از سر (هر چه پهنای نوار برداشته شده کم عرض تر باشد خط بخیه ظریف تر خواهد بود)، نوع نخ بخیه و تکنیک بخیه زدن و حتی نوع واکنشی که پوست بدن به این گونه عمل ها می دهد و در آخر میزان مهارت و تجربه جراح  در کاشت مو.

خط بخیه کاشت مو 

جای بخیه کاشت مو در روش های مختلف کاشت مو :

خط بخیه کاشت مو به روش fut :

نخستین روشی بوده که برای کاشت مو معرفی و اجرا شده است در این روش خط بخیه معمولاً حدود دو تا سه سانتی متر است و یکی از مهم ترین معایب این روش همین به جا ماندن خط بخیه بعد از انجام عمل است. از دیگر عوارض این روش نیز میتوان درد،خونریزی،دوران نقاحت و .... را نام برد.

خط بخیه کاشت مو به روشfue  :

در این روش هم از جراحی برای کاشت مو استفاده می شود واصولا عوارض ناشی از عمل در این روش نیز وجود خواهد داشت. در این روش هم خط بخیه معمولاً مشاهده می شود اما پزشکان و متخصصان با به کارگیری تکنیک هایی که وجو دارد می توانند تا جای ممکن این بخیه ه ارا در زیر موها پنهان کنند و با این کار جلوی ظاهر نامطلوبی که ممکن است به وجود آید را تا حد ممکن بگیرند.

خط بخیه کاشت مو به روش sut :

یکی از جدیدترین روش هایی است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش از جراحی استفاده نمی شود و بسیاری از عوارض روش های دیگر در آن کاسته خواهد شد. در این روش خط بخیه به هیچ عنوان مشاهده نمی شود زیرا برای استخراج فولیکول ها از دستگاه های تمام اتوماتیک استفاده می شود.

جای بخیه کاشت مو

آیا خط بخیه کاشت مو همیشگی است؟

روش های مختلفی که برای کاشت مو به کار گرفته می شوند هرکدام به نوبه ی خود دارای معایبی هستند که البته متخصصان تا حد ممکن می کوشند تا روش هایی را به کار بگیرند که کمترین خط بخیه کاشت مو را به همراه داشته باشد اما بنا به شرایط هر فرد ممکن است لازم باشد برای برخی از افراد از روش هایی مثل کاشت مو به روش fut استفاده شود.

برای درمان خط بخیه کاشت مو باید چه کرد؟

متاسفانه خط بخیه ای که در اثر عمل کاشت مو به وجود می آید به صورت خود به خود از بین نمی رود و نباید توقع داشته باشید تا با گذشت زمان رفع شود. اما برای درمان آن روش هایی وجود دارد که می توانید با مراجعه به کلینیک های زیبایی درصدد رفع آن برآیید. معمولاً روش های مختلفی برای اینکار وجود دارد که می توان به کاشت مو در ناحیه بخیه شده، کلاژن تراپی، تزریق کورتیکوستروئید و ...  اشاره کرد که انتخاب روش مؤثر برعهده پزشک می باشد.

خط بخیه کاشت مو

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

کاشت ریش و سبیل :

داشتن ریش و سبیل پرپشت در زیبایی صورت آقایان نقش بسزایی دارد. اما برخی آقایان از این زیبایی محروم اند و یا موهای صورتشان نازک و کم پشت بوده و یا به صورت ارثی اصلاً ریش و سبیل ندارند یا ریش کمی دارند و یا بر اثر بیماری یا حادثه موهای صورت خود را از دست داده اند. معمولاً اینگونه افراد برای درمان از کاشت ریش استفاده می کنند که شاخه ای از کاشت مو است.

برای انجام کاشت ریش و سبیل ، پزشک پس از بررسی وضعیت سلامت و بانک موی پشت سر فرد، روش مناسبی را برای برداشت و کاشت مو انتخاب می کند، سپس از بیحسی موضعی استفاده شده تا موها را از محل اهدا کننده دریافت کرده و پس از جدا سازی از ناخالصی ها و استریل شدن، با دقت و ظرافت بالایی در محل گیرنده یعنی صورت کاشته شوند .

روش های کاشت ریش و سبیل متنوع هستند ( کاشت ریش به روش fut ، کاشت ریش به روش fue ، کاشت ریش به روش sut ) که انتخاب هر روش با تشخیص متخصص و شرایط بیمار انجام می شود. موهای پیوند زده شده پس از کاشت و با انجام مراقبت های لازم ، شروع به رشد کرده ، در سه یا چهار ماهگی با وارد شدن به فاز استراحت ریزش کرده و پس از آن با شروع مجدد رشد ، نتیجه نهایی از رشد موهای پیوندی طی ۱۲ ماه آینده مشخص می شود. البته مانند کاشت مو عوارض کاشت ریش و سبیل هم وجود دارد که معمولاً به ندرت اتفاق می افتد که در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.

کاشت ریش و سبیل

علل ریزش ریش و سبیل :

  • عوامل فیزیکی و سوانح سوختگی، ضربه و بریدگی
  • جوشگاه‌های ناشی از اعمال جراحی، جای زخم ،جای اسکار و ...
  • طاسی به صورت ارثی و مادرزادی یا هیپوتریکوزیس ( عدم وجود فولیکول های مویی موجود )
  • مشکلات و کمبود هورمون های مردانه مثل آندروژن قبل از سن بلوغ
  • بروز بیماری هایی از قبیل آلوپیسی، آکنه چرکی، عفونت قارچی، لنفوم پوستی، لینکن پلان و...
  • بیماری تریکوتیلومانیا (کندن مو) که در چنین حالتی کاشت ریش و سبیل فایده‌ ای ندارد و فرد باید ابتدا به روانپزشک مراجعه کند.
  • بیماری آلوپسی آره‌آتا یا طاسی منطقه‌ای که کاشت ریش و سبیل نیز برای این افراد مؤثر نیست.
  • التهابات فولیکول های مو
  • علل ترمیمی شکاف کام و لب
  • الکترولیز یا لیزر موی زائد

عوارض کاشت ریش و سبیل

عوارض کاشت ریش و سبیل :

همانطور کاشت موی سر با عوارض همراه است، عوارض کاشت ریش و سبیل نیز وجود دارد. اما این عوارض به ندرت پیش می آید و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

اگر از روش های سنتی و منسوخ شده برای کاشت ریش و سبیل استفاده شود مسلماً با عوارض همراه خواهد بود. بیهوشی، خونریزی، تراکم کم و نخ نما بودن موهای کاشته شده، درد، تورم و... از عوارض کاشت ریش و سبیل به روش های سنتی است.

یکی دیگر از عوارض کاشت ریش و سبیل این است که موهای بدن با موهای ریش و سبیل معمولاً متفاوت است (مثل رنگ، ضخامت و…) بنابراین این احتمال وجود دارد که موهای کاشته‌ شده با موهای فعلی ریش و سبیل تا حدی مطابقت نداشته باشد. به همین جهت باید در انتخاب محل دهنده مو برای کاشت ریش و سبیل دقت کرده تا این مشکل تا حد امکان کمتر شود.

همانطور که می دانید پوست صورت به طور طبیعی کمی چرب‌ است به همین دلیل ممکن است پس از کاشت ریش و سبیل جوش‌ های چرکی در صورت ایجاد شود. در چنین مواردی بیمار باید برای مدتی از آنتی‌ بیوتیک مصرف کند تا جوش ها از بین بروند.

از دیگر عوارض کاشت ریش و سبیل ایجاد تراکم مو در ناحیه کاشته شده است که مانند تراکم طبیعی ریش و سبیل نخواهد بود، زیرا فاصله ی موهای کاشته شده بیشتر از موهای طبیعی ریش و سبیل خواهد بود. البته این مورد را می توان در جلسات بعدی کاشت رفع نمود.

در انتها باید گفت که اگر عمل توسط جراح با تجربه انجام شود و بیمار به درستی از دستورات پزشک پیروی کند، عوارض جانبی به حداقل می‌ رسد.

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

کاشت ریش و سبیل :

تقریباً بیشتر آقایان تمایل دارند تا ریش و سبیلی پر داشته و خط ریش زیبایی داشته باشند. داشتن ریش های پر و یک دست جذابیت زیادی به صورت آقایان می دهد. اما برخی افراد به دلایل مختلفی مثل آسیب رسیدن به پوست یا ریشه موها و یا به طور ژنتیکی در قسمت ریش و سبیل با کم پشتی مواجه هستند. به وسیله کاشت ریش و سبیل می توان در قسمت‌ هایی از صورت دچار کم مویی است و یا اصلاً مویی در آن ناحیه ندارد، مو کاشته می‌ شود. این روش باعث می شود شما دارای ریش و سبیل هایی با رویش کاملاً یک دست و خط ریش بسیار زیبا شوید.

در عمل کاشت ریش و سبیل فولیکول های مو از قسمت پشت سر که موهای آن به طور ژنتیکی در مقابل نازک شدن و ریزش مقاوم هستند، جدا می شوند و سپس این فولیکول ها به محل مورد نظر در صورت برای رویش ریش و سبیل منتقل می شوند. این موهای کاشته شده می توانند مثل سایر موها به صورت طبیعی رشد کنند. همچنین می توان آنها را مانند موهای عادی سر مرتب کرده، تراشیده یا به هر اندازه ای که تمایل دارید بلند کنید. عمل کاشت ریش و سبیل روشی دائمی است که در آن تشخیص موهای کاشته شده از موهای طبیعی مشکل می باشد.

کاشت ریش و سبیل

روش های کاشت ریش و سبیل :

1. روش‌ کاشت مو FUT :

FUT یک روش‌ کاشت ریش و سبیل است که در این روش، برداشت مو به صورت نواری است به همین جهت به این متد، روش نواری نیز گفته می شود. در این روش یک نوار 3 تا 4 اینچی از بانک مو موجود در سر برداشته می شود و به گرافت‌های کوچک که هر کدام شامل 4 تار مو است تقسیم می‌ شود. سپس این گرافت‌ ها در ناحیه مورد نظر در ریش و سبیل کاشته می شوند. این عمل تحت بیهوشی موضعی انجام می شود. مدت زمان عمل به تعداد گرافت های پیوندی بستگی دارد اما معمولاً بین 4 تا 8 ساعت خواهد بود.

2. روش کاشت مو FUE :

از رایج ترین روش های کاشت ریش و سبیل روش FUE است که در آن همانند روش FUT موی پیوندی از سر گرفته می‌ شود. با این تفاوت که این روش در محل برداشت مو اسکاری یا جای زخمی ایجاد نمی‌ شود و از آنجایی که هیچکس دوست ندارد در صورت خود جای زخمی داشته باشد، استفاده از روش FUE برای کاشت ریش و سبیل بسیار مناسب می باشد. نتایج حاصل شده از روش FUE کاملاً طبیعی خواهد بود.

3. روش کاشت مو SUT :

در کاشت ریش و سبیل به روش sut می توان در تمامی مناطق از قبیل چانه، پشت لب، خط ریش و ... کاشت مو را انجام داد. در این روش نیازی به جراحی طولانی مدت، خونریزی های شدید، درد، عوارض های جانبی، دوران نقاهت و ... نبوده و صفر تا صد پروسه برداشت توسط دستگاه انجام می شود. کل عمل در یک جلسه قابل انجام است.

از مزایای این روش این است چون برداشت گرافت ها با دستگاه انجام می شود در نتیجه گرافت ها کاملاً سالم برداشت شده و آسیبی به گرافت های اطراف گرافت کاندید زده نمی شود. در نتیجه از تمامی ظرفیت بانک مو می توان استفاده کرد. همچنین دیگر نیازی به کوتاهی موهای شخص نبوده و می توانید تراکم موهای کاشته شده را در همان روز کاشت شاهد باشید، زیرا با این تکنیک می توان موها را تا بلندی یک سانتی متری پیوند زد.

کاشت ریش

مزایای کاشت ریش و سبیل :

از مزایای کاشت ریش می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • افزایش جذابیت و آراستگی ظاهری فرد
  • دائمی و طبیعی بودن نتایج 
  • باقی نماندن جای زخم روی صورت
  • لکه لکه نشدن ریش
  • قابلیت از ته تراشیدن، بلند کردن و یا پیرایش ریش و سبیل کاشته شده.
  • فقط با یک بار انجام شدن عمل و بدون نیاز به دارو نتیجه دلخواه به دست می‌ آید.
  • از این طریق می توان ایرادات، جای زخم و سوانح ایجاد شده پوستی در ناحیه ریش و سبیل را پوشانید.
  • کاشت به صورت سرپایی و با بیحسی موضعی و بدون بیهوشی انجام می شود.
  • تهاجم این عمل حداقل است و اثرات جانبی ندارد.

لینک های مرتبط :

کاشت موی طبیعی | مراحل کاشت مو | کاشت مو به روش ترکیبی | کاشت مو به روش پی آر پی


  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

طاسی و ریزش مو :

به ریزش مداوم مو و از دست دادن مو در بخش هایی از بدن طاسی می گویند. در پزشکی به طاسی، آلوپسی گفته می شود که انواع مختلفی دارد. ریزش مو دارای الگوی مردانه و زنانه است.
طاسی در واقع یک واکنش فیزیولوژیک چند‌ ژنی است که توسط هورمون‌ های مردانه در افرادی که دارای استعداد ژنتیک هستند، رخ می‌ دهد که می‌ تواند در هر سنی بعد از بلوغ آغاز شده و تا نیمه‌ های عمر به‌ طور کامل بارز شود. 
معمولاً طاسی کامل در مردان رخ می دهد و در زنان بیشتر شاهد طاسی منطقه ای یا ناحیه ای هستیم. طاسی می تواند در هر سنی، حتی جوانی رخ دهد.

ریزش مو

انواع ریزش مو یا طاسی :

ریزش مو انواع مختلفی دارد که برخی از آنها شناخته شده اند و برخی دیگر هنوز ناشناخته مانده اند. در ادامه برخی از انواع ریزش مو را معرفی می کنیم :

طاسی منطقه ای :

طاسی‌ منطقه‌ ای‌ که به آن آلوپسی‌ آره‌ آتا نیز گفته می شود همانطور که گفته شد بیشتر در خانم ها رخ می دهد و شامل از ریزش‌ ناگهانی‌ موها در یک‌ منطقه‌ به صورت دایره‌ ای‌ بر روی‌ سر است. این وضعیت ممکن است به طاسی کامل منجر شود اما 90% افراد مبتلا به این نوع از ریزش مو، در طول چند سال کچل می‌ شوند. البته‌ این‌ بیماری‌ به غیر از پوست‌ سر، در ابرو، مژه، ناحیه تناسلی و زیر بغل‌ نیز مشاهده می شود.

طاسی عودکننده :

با افزایش سن، ریزش موها به تدریج بیشتر شده و رشد شان کمتر می شود. این نوع از طاسی طبیعی است. در این حالت، فولیکول های مو، اغلب به حالت استراحت رفته و موهای باقی مانده، نازکتر و کمتر می‌ شوند.

کچلی تمام موی سر و بدن :

این نوع از طاسی آلوپسی یونیورسالیس گفته می شود. در این حالت تمام موهای سر و بدن از دست می روند. این قسمت ها حتی می‌ توانند شامل ابرو ها، مژه‌ ها و موهای شکم نیز باشد.

طاسی وابسته به هورمون مردانه :

به این نوع از طاسی آلوپسی آندروژنیک می گویند که به هورمون مردانه وابسته است. اغلب مردانی که دارای ژن های مستعد هستند به این وضعیت دچار می‌ شوند. نوعی پاسخ فیزیولوژیک بدن آنها به آندروژن ها یا هورمون های مردانه باعث این حالت می‌ شود.

اختلال موکنی :

نام اصلی این بیماری تریکوتیلومانیا می‌ باشد. در واقع کسانی که بی‌ اختیار موهای خود را می‌ کنند، به این نوع از ریزش مو دچار شده اند. این بیماری نوعی اختلال روانی است.

ریزش تمام موها :

در این حالت از ریزش مو، تمام موهای بدن به طور ناگهانی می‌ ریزند. در واقع تغییرات در چرخه رشد مو، باعث این بیماری می‌شود. موها در همان موقع به حالت استراحت می‌ روند و ریزش مو رخ می‌ دهد.

طاسی سر

علل طاسی و ریزش مو :

  • وراثت: در بسیاری از موارد علت ریزش مو ارثی است، به این معنا که ریزش مو به صورت ارثی از پدر، مادر و یا هر دو به شما منتقل می شود.
  • استرس: استرس هایی مانند عمل جراحی، مشکلات مالی، بیماری ها و.... می توانند باعث ریزش مو شوند.
  • شیمی درمانی: شیمی درمانی یک روش درمانی بسیار قوی برای مقابله با سلول های سرطانیست که باعث ریزش مو می شود.
  • آسیب رساندن به مو: این حالت معمولا به علت مواردی مانند کشیدن محکم موها به سمت عقب، استفاده از کش های تنگ و بستن نامناسب مو به صورت دم اسبی، استفاده نامناسب از کلیپس ها و گل سر ها و رنگ مو بروز می کند.
  • داروها : از عوارض جانبی برخی داروها، ریزش مو می باشد. داروهای رقیق کننده خون، داروهای خوراکی ضد بارداری، داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی، سد کننده های کلسیم و بتابلوکرها همه باعث نازک شدن موها و یا کچلی می گردند. همچنین مصرف زیاد ویتامین A و داروی رتینوئید می تواند باعث ریزش مو شود.
  • سن: با افزایش سن، میزان رشد موها کمتر می شود. در سنین بالا معمولا موها نازک و شکننده تر می شوند.
  • صدمات جسمی: هنگامی که بدن تحت تاثیر فشارهای جسمی قرار می گیرد، چرخه رویش و استراحت کردن مو تخریب می شود و باعث از دست دادن مو می گردد. هر شوکی در بدن از قبیل تصادف کردن، جراحی کردن، سوختگی شدید و یا سخت مریض شدن می تواند فولیکول های مو را تحت تاثیر قرار دهد.
  • توقف در رشد موها: در برخی از موارد دیده شده که اختلال و توقف در چرخه رشد موها، باعث ریزش مو شده است. در واقع بیماری های عمده، آسیب ها و مشکلات یا جراحی، می‌توانند سبب ریزش مو شوند.
  • رژیم های غذایی: رژیم های غذایی نامناسب به ویژه کمبود پروتئین و آهن در رژیم غذایی می تواند باعث نازک شدن و از دست دادن مو، از اشکال تکه ای تا طاسی شود.
  • نور خورشید: قرار گرفتن مداوم در معرض تابش خورشید، موها را خشک و شکننده می کند. همچنین افرادی که موهای نازکی دارند بیشتر دچار خشکی مو و آفتاب سوختگی پوست سر می شوند.
  • یائسگی: بسیاری از خانم ها در سنین یائسگی، با کم کاری غده تیروئید مواجه می شوند و در ادامه آن، با نازک شدن موهای خود مواجه می شوند. کم کاری غده تیروئید می تواند سبب ریزش مو در بسیاری از افراد شود.
  • بارداری: در بارداری و زمان زایمان، هورمون ها در حال نوسان هستند و ریزش مو عارض می شود.
  • بیماری های تیروئید: مانند کم کاری تیروئید و یا پر کاری تیروئید.
  • عفونت قارچی پوست سر که در کودکان بروز می کند.

ریزش موی سر

ریزش موی مردانه :

90 درصد ریزش موی مردان ارثی است که بیشتر از خانواده مادری به ارث می رسد. الگوی طاسی مردانه اغلب با خالی شدن شقیقه ها، سپس فرق سر شروع شده و اگر از بالا نگاه کنید، سرانجام موها شبیه به یک نعل اسب در دو طرف سر باقی می مانند.
از داروهایی که معمولا برای کاهش سرعت ریزش مو تجویز می شوند می توان به ماینوکسیدیل (minoxidil) و فیناستراید (finasteride) اشاره کرد.

ریزش موی زنانه :

معمولاً الگوی ریزش موی زنان، نازک شدن تمام موهاست. برخلاف مردان، زنان به ندرت دچار طاسی می شوند و روند ریزش موی زنان بسیار آهسته تر از مردان صورت می گیرد. برخلاف باور عموم، موی بلند دلیل اصلی آسیب دیدن موی زنان نیست بلکه عوامل دیگری در این امر سهیم هستند.
گاهی ریزش مو در خانم‌ها آن‌ قدر پیشرفت می‌ کند که پوست کف سر به راحتی قابل رویت است. البته طاسی کامل مردانه به شکلی که در آقایان دیده‌ می‌ شود در خانم‌ها بسیار نادر است. در این عارضه چه در آقایان و چه در خانم‌ها هورمون مردانه موسوم به دی‌ هیدروکسی‌ تستوسترون مقصر اصلی چربی محسوب می‌ شود که در پوست سر سبب افزایش چربی پوست و افزایش ریزش موها می‌شود.
شامپوهای ضد ریزش مو تنها به رویش مویی که به تازگی ریخته است کمک می کند و ماینوکسیدیل، گزینه ای مناسب برای کاهش سرعت این نوع ریزش است.

علائم ریزش مو :

در واقع ریزش مو، علائم خاصی ندارد و در صورت کم شدن و ریزش قابل توجه موها، می توان متوجه ریزش مو شد اما علائم زیر به صورت جزئی، این بیماری را نشان می‌ دهند :

  • ریزش مو در تمامی بدن احساس شود.
  • پوسته پوسته شدن که در پوست سر اتفاق می‌ افتد.
  • نقاط طلایی و دایره ای در پوست که باعث ریزش مو می‌ شوند.
  • از دست دادن ناگهانی مو که فرد، متوجه شود که خیلی از موهایش ریخته است.
  • کاهش مو در پیشانی که اغلب به شکل حرف M میباشد و به طرف پشت حرک می‌ کند.

به طور کلی علائم ریزش مو به نوع ریزش مو بستگی دارد.

اگر کم پشت شدن موهای شما در دراز مدت و به آرامی رخ دهد، ممکن است حتی شما متوجه ریزش غیر طبیعی روزانه موهای خود نشوید. اگر ریزش موی شما به صورت انبوه است ممکن است شما به نوعی از ریزش مو به نام ریزش موی کلی دچار شده باشید که در آن کل موهای سر به ریزش مبتلا می شوند. اگر ریزش موی شما تنها به یک منطقه خاص از پوست سر منحصر شده باشد، شما به ریزش موی منطقه ای (یا طاسی منطقه ای) دچار شده اید.

مردانی که ریزش موی آنها ارثیست معمولاً با ریزش مو در اطراف پیشانی و یا بالای سر مواجه می شوند اما ریزش موی ارثی در زنان معمولا در سراسر پوست سر رخ می دهد، اما با این وجود باز ریزش مو در بالای سر بیشتر خواهد بود.

ریزش مو

درمان های رایج ریزش مو و طاسی :

ماینوکسیدیل (Minoxidil) :

این دارو به رشد مو در جاهایی که طاسی اتفاق افتاده کمک زیادی می‌ کند. به خصوص در جوانانی که به تازگی دچار عارضه ریزش مو شده‌ اند. برای مشاهده تاثیر این دارو باید روزی دوبار از آن استفاده کنید و باید برای جلوگیری از ریزش دوباره مو استفاده از آن را ادامه دهید. در این روش چند قطره از این دارو را بر روی سر ریخته و ماساژ می دهید.

بیش از نصف افرادی که از این دارو استفاده می‌ کنند گفته‌ اند که ماینوکسیدیل اثر خوبی برای کاهش ریزش مو دارد. با این حال این دارو روی مردانی که دچار طاسی شده‌ اند، تاثیری ندارد. ماینوکسیدیل عوارض جانبی چندانی ندارد اما ممکن است در برخی افراد ناهنجاری‌ های پوستی ایجاد کند.

قرص فیناستراید (Propecia) :

این دارو زمانی برای درمان مشکلات پروستات در مردان استفاده می‌ شد. اما الان برای درمان کچلی در مردان نیز استفاده می‌ شود. این قرص از تشکیل هورمون‌ های مردانه روی پوست جلوگیری می‌ کند. هورمون‌ هایی که باعث ریزش مو می‌ شوند.

توجه کنید که فیناستراید را باید با تجویز پزشک مصرف کنید. استفاده از قرص فیناستراید برای خانم‌ ها ممنوع است. به خصوص اگر حامله باشند. چون یکی از عوارض جانبی آن سقط جنین است.

اسپیرونولاکتون :

این دارو نیز به صورت قرص مصرف می‌ شود و با جلوگیری از تولید هورمون مردانه روی پوست، باعث کاهش ریزش مو می‌ شود. از این قرص گاهی برای درمان ریزش مو در زنان نیز استفاده می‌ شود.

کاشت مو :

کاشت مو نیز یکی از راه‌ های درمان ریزش مو است. در این روش مو از نقاطی که دارای فولیکول‌ های موی فعال است برداشته و در نواحی کم مو کاشته می‌ شود. این موها ممکن است بعد از مدتی بریزند اما پس از آن موهای جدید دوباره رشد می‌ کنند.

کاشت مو امروزه با روش های مختلفی قابل انجام است از جمله : کاشت مو به روش fit ،  کاشت مو به روش fut ،  کاشت مو به روش prp ،  کاشت مو به روش ترکیبی ،  کاشت مو به روش SUT  و....

درمان ریزش مو

  • dr khosroyani
  • ۰
  • ۰

تفاوت کاشت مو به روش fut و fit :

قبل از پرداختن به موضوع " تفاوت کاشت مو به روش fut و fit " بهتر است که به تعریف چندین اصطلاح بپردازیم که در طول خواندن منابع مختلف درباره کاشت مو به آنها برخود خواهید کرد :

گرافت مو :

وقتی از فاصله نزدیک و به صورت دقیق به موی سر نگاه می کنید می بینید که به صورت تک شاخه، دوشاخه، سه شاخه و بعضاً چهارشاخه از پوست سر خارج شده اند. به هر یک از این دسته های یک تا چهار تایی گرافت گفته می شود یعنی هر گرافت عبارتست از یک یا چند پیاز مو که ساقه آنها از یک نقطه از پوست خارج شده اند. تعداد تارهای مو نیز براساس همین تعداد گرافت توسط پزشک متخصص جراح مو مشخص می شود.

ناحیه دهنده مو :

ناحیه دهنده مو ناحیه ای از پشت سر یا طرفین سر بیمار است که کمتر مستعد فرآیند طاسی می باشد.

واحدهای فولوکولار :

به نواحی اختصاصی برداشت مو گفته می شود که از ناحیه دهنده در پوست سر برداشته می شود.

مقایسه گرافت یا برداشت مو در روش های کاشت موی fut و  fit:

در کاشت مو به روش fut یک نوار باریک از پوست که حاوی مو است از ناحیه دهنده مو برداشته می شود و واحدهای فولیکولی به صورت میکروسکوپی از این نوار برداشته می شوند. در کاشت مو به روشfit   واحدهای فولیکولار از قسمت ناحیه دهنده مو به وسیله یک ابزار پانچ مانند نوک تیز برای استخراج فولیکول های اختصاصی از پوست جمجمه استفاده می شود و می توان گفت عمده ترین تفاوت کاشت مو به روش fut و fit در همین نحوه استخراج فولیکول ها از قسمت ناحیه دهنده مو است.

از دیگر تفاوت کاشت مو به روش fut و fit می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • در روش fit نمی توان مقدار زیادی مو برداشت کرد در نتیجه میزان مویی که برای کاشت داریم کمتر خواهد بود به همین جهت بازدهی این روش نسبت به fut کمتر خواهد بود.
  • در روش fit معمولاً باید کل سر تراشیده شود اما در روش fut می توان تنها ناحیه برداشت مو را تراشید.
  • در روش fut نیاز به بخیه زدن داریم در حالی روش fit روشی بدون جراحی است.
  • هزینه کاشت مو به روش fit در مقایسه با روش کاشت مو fut بالاتر است.
  • نرخ رشد موی کاشته شده در روش fit نسبت به fut کمتر است.
  • زمان عمل در روش fit نسبت به fut بیشتر است.

تفاوت کاشت مو به روش fut و fit

 هرکدام از این روش های fit و fut مزایا و معایب خاص خود را دارند که آنها را با هم مقایسه می کنیم :

مزایای روش fut :

  • مشخص نبودن محل پیوند مو و طبیعی بودن ظاهر موها
  • معمولاً بیشترین تراکم را ایجاد می کند
  • عدم فرورفتگی یا برجستگی پوست سر
  • امکان بیشترین تراکم کاشت مو در یک جلسه
  • امکان استفاده از موهای بدن جهت پیوند به سر در صورت نیاز
  • امکان تکرار جلسات کاشت طی 6 ماه

معایب روش fut :

  • عمق برش در این روش در مقایسه با روش fit بیشتر است.
  • دقت ابزار پانچ در این روش از تکنیک ماهرانه ای که در روش fit استفاده می شود کمتر است.
  • در این روش نیاز به بخیه زدن داریم در صورتی که در روش fit نیازی به بخیه نیست.
  • احتمال باقی ماندن جای زخم در این روش بیشتر است.

کاشت مو به روش fut

مزایای روش fit :

  • خونریزی بسیار کم
  • عدم نیاز به پانسمان و مراقبت های اختصاصی
  • عدم باقی ماندن جای زخم
  • دقت بالای ابزار استخراج فولیکول های مو
  • عمق برش در اینن روش کمتر است
  • در این روش از نظر ابعاد نوار و کشش پوست سر محدودیتی وجود ندارد.

معایب روش fit :

  • بازدهی پیوند نسبت به روشfut  پایین تر است چون در این روش نمی توان مقدار زیادی مو برداشت کرد.
  • طولانی بودن بازه ی درمان
  • در روش fit کل موهای سر باید کوتاه شود در صورتی که در روش fut فقط موهای ناحیه ای که قرار است کاشت شود کوتاه می شود.
  • برخی بر این باورند که چون در روش fit میزان بافت احاطه کننده گرافت ها کمتر است درصد بقای آنها نیز کمتر است.

کاشت مو به روش fit

لینک های مرتبط :

کاشت موی طبیعی | مراحل کاشت مو | کاشت مو به روش SUT |  روش های کاشت مو | کاشت مو به روش ترکیبی | کاشت مو به روش PRP


  • dr khosroyani